Realitatea românească transpusă în serialul „Las Fierbinţi”

Las Fierbinti

Sursa foto: protvmagazin.ro

Nu ştiu cui i-a venit ideea acestui serial de joi de pe ProTv, Las Fierbinţi, dar este un film de comedie foarte reuşit şi transpune exact realitatea românească din aceste momente. Mă gândesc eu că urmărind comedia „Las fierbinţi”, odată şi odată se vor trezi şi românii de rând la realitate şi nu vor mai fi manipulaţi aşa de uşor de mai marii aleşi ori de tot felul de şmecheraşi ce sug şi ultima picătură din ceea ce s-a strâns de-a lungul timpului.

Am urmărit şi eu episodul 12 din sezonul 3 al serialului Las Fierbinţi şi m-am distrat atât de bine la replicile lui Horaţiu Mălăele (Moş Peleus), „stema noastră şi mândria e femeia şi cu via”…, dar şi Celentano a fost la înălţime cu metodele lui de agăţat femei :)).

Cu toate că am râs pe săturate la acest episod, ceea ce mi-a dat de gândit şi mi-a lăsat un gust amar a fost că şi în relitate se întâmplă asemenea lucruri precum folosirea oamenilor ce ar trebui să sancţioneze încălcarea legii (gen poliţistul Doroftei) de către autorităţile locale.

Voi ce părere aveţi, în „Las Fierbinţi” este transpusă realitatea românească?