Reincarcare online credit cartela Orange, Vodafone si Cosmote

reincarcare-cartela-telefonicaReincarcarea online este o modalitate foarte usoara de a alimenta cu credit cartela telefonica, fie ca este vorba de Orange, Vodafone sau Cosmote. Azi am reincarcat si eu pentru prima data pe internet cartela Orange, tranzactia s-a efectuat automat in cateva secunde si nu a fost necesar sa-mi fac cont de client. Recunosc ca am avut un pic de retinere inainte de a face reincarcarea, dar dupa efectuarea reincarcarii online a cartelei Orange am ramas surprinsa de cum functioneaza acest sistem. In mai putin de un minut m-am putut folosi de cartela reincarcata.

Am vazut ca sunt mai multe site-uri unde se poate face reincarcarea online a cartelelor telefonice. Eu am efectuat aceasta operatiune pe www.re-incarcare.ro. Am fost foarte multumita de cum a decurs operatiunea motiv pentru care am ales ca de acum incolo sa reincarc cartela doar in acest mod. In plus, este comod, din fata calculatorului personal, evitand astfel deplasarile inutile. Sistemul are o conexiune securizata fara riscul de furt sau pierdere a creditului. Este disponibil NON-STOP – 24 ore din 24.

Pe site-ul amintit mai sus se poate face reincarcarea online cu credit pentru cartela telefonica Orange, Cosmote si Vodafone.