România-Suedia se joacă marți, 27 martie 2018, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Meciul amical va fi live online stream la Pro TV, de la ora 21:30.

ROMANIA – SUEDIA LIVE. Naționala României și Suediei se vor întâlni marți, 27 martie, într-un meci amical care se va desfășura pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. Partida din Bănie va fi transmisă în direct la Pro TV, de la ora 21:30.

ROMANIA – SUEDIA LIVE. Echipa probabilă de start a naționalei României: Tătărușanu – Benzar, Săpunaru, Grigore, Bancu – Pintilii, Marin – Deac, Stanciu, Mitriță – Țucudean. Selecționer: Cosmin Contra

ROMANIA – SUEDIA LIVE. Echipa probabilă pentru Suedia: Nordfeldt – Lustig, Lindelof, Granqvist, Olsson – Claesson, Svensson, Larsson, Forsberg – Berg, Toivonen. Selecționer: Jan Andersson

ROMANIA – SUEDIA LIVE. După victoria în meciul cu Israel, Cosmin Contra caută un nou succes pe banca „tricolorilor”.  Înainte de partida cu Suedia, antrenorul naționalei României spunea: „Eu am venit să calific naționala la Euro 2020. Voi face cel mai bun prim 11 din cei mai în formă, nu contează vârsta, echipa de club, numele, unde joacă și cum joacă.”

ROMANIA – SUEDIA LIVE. „Tricolorii” speră într-o asistenţă-record, marți seară, la revenirea naţionalei la Craiova după 14 ani, organizatorii partidei mizând pe 28.000 de spectatori. Dacă se vor epuiza toate biletele puse în vânzare, se va bate recordul. Până acum echipa din bănie a adunat cel mai mult 26.900 de spectatori, a un meci de campionat cu CFR Cluj.

Meciul România-Suedia se dispută marți, 27 martie 2018, și poate fi urmărit live online stream la Pro TV, de la ora 21:30.