tableta_allview_viva_i10g_32gb

Viva i10G este o tabletă de la Alview care are beneficii perfecte şi este potrivită atât în călătorii, cât şi în activităţile de business sau acasă. Display-ul acestui device este unul generos de 9,7 inch IPS, cu o rezoluţie de 2048×1536 px (peste 3,1 milioane de pixeli).

Tableta Viva i10G are un procesor Intel Atom Z3735D de 1,83 GHz Quad Core, construit pe o arhitectura de 64 biti, specifică computerelor desktop. Procesorul este susţinut de o memorie RAM de 2 GB si de soluţia grafică Intel HD Graphics, oferindu-ţi acces rapid la cele mai avansate aplicaţii.

Viva i10G este prevăzută cu o memorie internă de 16 sau 32 GB care poate fi extinsă cu 64 GB printr-un card Micro SD. Este echipată cu două camere foto, una principală de 5 MP cu autofocus ce are o serie de funcţii precum geotagging, foto panoramic, înregistrare video HD, şi una frontală de 2 MP care facilitează realizarea convorbirilor video pe ecranul generos.

Cu această tabletă vei avea acces rapid la internet oriunde te-ai afla, datorita conexiunii 3G HSPA+ cu o viteză de download de până la 21 Mbps.

Mai multe informaţii privind specificaţiile tehnice pentru tableta Allview Viva i10G, puteţi găsi aici.