Tabletele cu Intel Atom nu suportă Windows 10

tablete cu intel atom,,Nu încercaţi să instalaţi Windows 10 pe noua Surface 3. Nu există drivere pentru procesoarele Intel x5/x7 Atom. Nu există drivere în Preview Build pentru că Intel nu a lansat încă aceste drivere. Nu există suport de block/check pentru aceste procesoare în versiunile curente. O perioadă de lansare pentru respectivele drivere este necunoscută, deoarece Intel continuă să lucreze simultan la drivere pentru noile procesoare şi chipset-uri”. Avertismentul a fost lansat de oficialii Microsoft pe forumurile Microsoft Community, după cum scrie Playtech.

Unul din moderatorii acestor forumuri a explicat că problema nu este neapărat legată de compatibilitatea Surface 3 cu Windows 10. Această problemă este cauzată de Intel care nu a lansat încă nici măcar drivere beta pentru cele mai noi procesoare Intel Atom compatibile cu iminentul sistem de operare Microsoft.

Așadar nu vă chinuți degeabă să instalați Windows 10  pe tabletele cu Intel Atom, cel puțin până când Intel va lansa driverele corespunzătoare acestor procesoare.