Cel mai citit blog din România este blogul lui Vali Petcu, zoso.ro

Blogul lui Vali Petcu, zoso.ro, este de departe cel mai citit blog românesc. În momentul de față, acest blog are zilnic în medie circa 15.000 de vizitatori. De ce vin în fiecare zi un număr așa de mare de vizitatori? Pentru că au ce citi. Punct.

zoso.ro-cel-mai-citit-blog-din-romaniaCei care cunosc despre ce blog este vorba, și-au dat seama că Vali depune un efort titanic pentru întreținerea lui. Uneori a ajuns și la 10 articole postate pe zi. Ca să moderezi zeci de comentarii pentru fiecare articol în parte nu este ușor. Plus multe alte chestii colaterale cum ar fi citirea zilnică a presei, relaționarea cu cititorii pe rețelele de socializare, etc, etc, etc. Dacă vrei să ai respect pentru blog, nu poți scrie despre ceva anume dacă nu ești documentat, nu?

Cel mai citit blog românesc are și un design prietenos ochiului ce te face să revii cu drag pentru a citi articolele uneori siropoase dar perfect valabile momentului în care trăim.

Mulți l-au criticat pe Vali Petcu că articolele lui sunt prea mici. Eu zic că nu sunt atâta timp cât, în câteva rânduri, scoate în evidență esențialul articolului. Probabil că și asta este o „cauză” pentru care revin pe blog atât de mulți cititori.

Însă, pentru a putea susține un număr așa de mare de vizitatori trebuie să ai și hosting de calitate. Pentru asta trebuie scos ceva bănuți din buzunar.

Zilele trecute, mai exact pe 21 noiembrie de Black Friday, zoso.ro a avut un trafic record de 52.834 vizitatori. Dacă stăm și ne gândim, a scos bani frumușei în acea zi. I-a meritat din plin pentru munca titanică depusă pentru acest blog.

Poate ne spune cât dă lunar pe hosting chiar proprietarul blogului într-un comentariu la acest articol.

Voi ce părere aveți despre cel mai citit blog din România?